Alarm bij Madri

Een gespecialiseerde afdeling van Madri totaalinstallateur houdt zich bezig met de aanleg van hoogwaardige alarminstallaties en het onderhoud van bestaande installaties. Madri is volledig erkend door de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) en alle installatiewerkzaamheden geschieden volgens strenge normeringen.  
De installatie en het onderhoud van inbraakalarmen, brandalarmen, detectiesystemen en camerabeveiligingssystemen zijn een kolfje naar de hand van onze installateurs. Een aantrekkelijk geprijsd onderhoudscontract beperkt uw kosten en werkt tevens preventief voor storingen.


Alarm voor particulieren

Voor woningen heeft Madri aantrekkelijk geprijsde installaties met tal van toepassingen. Door uitgekiende systemen worden hak-, breek- en boorwerkzaamheden tot een minimum beperkt. Vraag vrijblijvend om een adviesgesprek, waarin kan worden bepaald welke installatie in uw situatie de meest geschikte is.


Alarm voor bedrijven

Eenvoudige of uitgebreide inbraakalarminstallaties, vaak gecombineerd met brandalarminstallaties worden door de Alarmafdeling van Madri aangelegd in de diverse risicoklassen, geheel volgens de vereisten die door de verzekeringsmaatschappij worden gesteld. Ten behoeve voor het reguliere onderhoud wordt met Madri totaalinstallateur een op maat gesneden onderhoudscontract afgesloten. De tarieven van Madri zijn ook op dit gebied aantrekkelijk ten opzichte van andere aanbieders.

 

"Vroeger sloten de mensen hun deuren niet eens af, kun jij je dat voorstellen? Tegenwoordig is een alarminstallatie een uitstekend afschrikmiddel voor het inbrekersgilde. Als je een dief bent en je kunt kiezen tussen een plek die beveiligd is en eentje waarbij dat niet het geval is. Dan is de keuze gemakkelijk"


  Eric van Kaam
Adviseur beveiligingsinstallaties