CV bij Madri

De monteurs van Madri Totaalinstallateur zijn gemotiveerd, deskundig en vaardig. Een goede scholing ligt hieraan ten grondslag. Alle installatiewerkzaamheden worden door de Madri-monteurs uitgevoerd: keurig volgens de veiligheids-normeringen en met de beste materialen en onderdelen. Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat uw installaties veilig en duurzaam zijn.

Op het gebied van Centrale Verwarming levert Madri uitsluitend topmerken. Er zijn nauwe contacten met diverse grote fabrikanten zoals Nefit, Intergas en Remeha. Doordat Madri een belangrijke speler is op de markt van verwarmingssystemen, gebeurt de inkoop van ketels en andere apparatuur scherp. De voordelen hiervan vindt u terug in een aantrekkelijke prijs.

Madri biedt voordelige onderhoudscontracten aan. Hiermee bereikt u twee voordelen: allereerst bent u voor een vast jaarbedrag verzekerd van zeer betaalbaar onderhoud en betaalt u bij eventuele storingen geen arbeidskosten, maar alleen de kosten van eventueel benodigde onderdelen. Daarnaast zorgt het reguliere onderhoud voor een langere levensduur van uw cv-installatie, minder storingen en een veiliger gebruik. Elders op deze website kunt u zich eenvoudig voor een onderhoudscontract aanmelden.

De dienstverlening omvat:
•    Advisering over de juiste cv-ketel of het meest geschikte warmwatertoestel
•    24 uurs storingsservice
•    Onderhoud en vervangen CV-ketels en warmwatertoestellen
•    Het vervangen of het aanleggen van diverse verwarmingssystemen
•    Complete aanleg van vloerverwarming
•    Aanleg van de gasinstallatie

Madri Totaalinstallateur heeft een eigen team dat gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van CV&Gas installaties voor het bedrijfsleven. Hierbij zijn enerzijds parallellen met de CV&Gas installaties voor particulieren, anderzijds kan het gaan om veel grotere en meer complexe installaties. De ruime ervaring van de Madri-professionals en de up-to-date kennis waarover zij beschikken, staat garant voor een perfecte en duurzame installatie. Madri Totaalinstallateur beschikt over de benodigde certificeringen. Daarnaast worden alle projecten uitgevoerd met Madri-motivatie: technisch zoals het moet, efficiënt en duurzaam.

"Toch geeft het elke keer weer voldoening wanneer je een klant letterlijk uit de kou hebt gehaald. Soms is een storing simpel en eenvoudig te verhelpen. Andere keren is het een heel gepuzzel, maar als je dan het probleem hebt opgelost, ga je met een tevreden glimlach weg

Arno Zonneveld

Service monteur

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri Install Service is CO-gecertificeerd

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (certificaatnummer K2264855, afgegeven op 23-02-2023). Deze CO-certificering is verplicht door de nieuwe gasketelwet, die sinds 1 april 2023 van kracht is.  

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. 

Maak kennis met ons team