Waterinstallaties bij Madri

Madri totaalinstallateur heeft ruime ervaring op met aanleg en onderhoud van waterinstallaties. Van rubberen ringetje tot compleet project, de hele range van voorkomende activiteiten op watergebied is bij de installateurs van Madri in goede handen.


Waterinstallaties particulieren

In woningen worden door de Madri installateurs alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden verricht. Daarbij vervangt waar mogelijk hoogwaardig kunststof het vroegere lood of koper. In woningen beslaan de werkzaamheden tot het eenvoudig repareren van lekkende kranen, tot de aanleg van complete badkamers. Bij storingen, lekkages of andere problemen aan de waterinstallatie is Madri snel ter plaatse en worden problemen adequaat opgelost. De dienstverlening omvat alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden op het gebied van koken, baden, douchen en toilet.

Waterinstallaties bedrijven, instellingen en overheden

Madri Totaalinstallateur is volledig gecertificeerd voor de complete aanleg van alle soorten waterinstallaties en het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied. Wanneer het de aanleg van een nieuwe installatie betreft wordt deze nauwgezet voorbereid door ons bedrijfskantoor. Hierdoor is een hoogwaardige, efficiënte en kostenverantwoorde aanleg gegarandeerd. Bij storingen en calamiteiten bewijst het Madri-team zijn snelheid, vakbekwaamheid en flexibiliteit.Madri maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd en wordt de mogelijkheid van storingen tot een minimum beperkt.

 

"Mijn doel is om een installatie zo te maken dat deze vele jaren mee kan. Dat kost soms iets meer moeite en je moet secuur en degelijk werken. Maar als je een karwei afrondt met het gevoel dat het goed is, dan geeft mij dat het juiste gevoel"


 Ronald Minkman
Installatiemonteur