Madri voor Bedrijven

Madri Totaalinstallateur werkt met een team van gedreven en bekwame specialisten. Met de slogan “Van kraanleertje tot compleet project” typeert Madri dat het bedrijf breed kan worden ingeschakeld. Madri realiseert voor bedrijven grote projecten, maar lost ook de kleine zaken snel en efficiënt op. Hierdoor zijn wij niet enkel voor nieuwbouw inzetbaar, maar ook juist voor het totaalonderhoud van gebouwen. Projecten worden op het bedrijfsbureau van Madri tot in de puntjes voorbereid. De werkzaamheden op het complete installatiegebied worden in samenhang gepland. Als opdrachtgever hebt u slechts één aanspreekpunt voor alle installatiewerkzaamheden. Dat is duidelijk, effectief en voorkomt onnodige kosten. Daarnaast blijft de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden ook gegarandeerd.

De werkzaamheden waarvoor u de hulp van het Madri-team kunt inroepen zijn:
•    Onderhoud en vervangen van CV-ketels en warmwatertoestellen
•    Aanleg, aanpassing en vervanging van verwarmingsystemen
•    Aanleg van vloerverwarming
•    Aanleg en onderhoud luchtbehandelingsinstallaties.
•    Alle werkzaamheden met betrekking tot gas- en waterinstallaties
•    Alle riolerings- en regenwaterafvoerwerkzaamheden
•    Aanleg, aanpassing of renovatie van sanitaire installaties
•    Aanleg, onderhoud en herstel van bitumineuze daken
•    Aanleg, onderhoud en herstel van zinkwerken (o.a. goten en daken)
•    Aanleg, aanpassing en onderhoud van electra-installaties
•    Oplossen van storingen in voornoemde installaties

“Weet je waar ik nou echt van geniet? Een stevige klus, waarin ik kan bewijzen wat ik waard ben. Als een karwei wat complexer is geniet ik daar van. Je kunt er je ei in kwijt en wanneer het weer goed is afgerond, geeft dat echt voldoening”

Jan Nieuwkoop

Installatie monteur

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri neemt van Kaam uit Roosendaal over

Madri install service bestaat dit jaar 28 jaar. Het bedrijf van Marc Adriaansen startte aanvankelijk in 1991 in Etten-Leur, maar verhuisde al vrij snel naar Steenbergen. Het bedrijf groeide uit tot een team van 25 vakmensen die hun diensten in de wijde regio verrichten.

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. U heeft daarbij de mogelijkheid om deze garantie met 5 jaar te verlengen.

Maak kennis met ons team