Algemene voorwaarden

Madri werkt volgens de algemene voorwaarden van Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel:

Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007)

Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten 2016 (AVIC 2016)

Algemene Voorwaarden Service

“Je vraagt je weleens af waar al die voorwaarden toe dienen. Als je net als wij het werkt goed doet en zaken aflevert zoals je het voor jezelf zou willen, dan heb je dik tevreden klanten. Maar als je hoort wat er in de branche soms gebeurt, dan snap je best dat je voor dat soort situaties duidelijke afspraken nodig hebt”

Louis Schetters

Mede eigenaar

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri Install Service is CO-gecertificeerd

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (certificaatnummer K2264855, afgegeven op 23-02-2023). Deze CO-certificering is verplicht door de nieuwe gasketelwet, die sinds 1 april 2023 van kracht is.  

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. U heeft daarbij de mogelijkheid om deze garantie met 5 jaar te verlengen.

Maak kennis met ons team