Algemene voorwaarden

Madri werkt volgens de algemene voorwaarden van Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel:

Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007)

Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC)

Algemene Voorwaarden Service

“Je vraagt je weleens af waar al die voorwaarden toe dienen. Als je net als wij het werkt goed doet en zaken aflevert zoals je het voor jezelf zou willen, dan heb je dik tevreden klanten. Maar als je hoort wat er in de branche soms gebeurt, dan snap je best dat je voor dat soort situaties duidelijke afspraken nodig hebt”

Louis Schetters

Mede eigenaar

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri neemt van Kaam uit Roosendaal over

Madri install service bestaat dit jaar 28 jaar. Het bedrijf van Marc Adriaansen startte aanvankelijk in 1991 in Etten-Leur, maar verhuisde al vrij snel naar Steenbergen. Het bedrijf groeide uit tot een team van 25 vakmensen die hun diensten in de wijde regio verrichten.

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. U heeft daarbij de mogelijkheid om deze garantie met 5 jaar te verlengen.

Maak kennis met ons team