Madri Install Service

Contactgegevens Madri

MADRI Totaalinstallateur
Zilverhoek 5
4651 SP Steenbergen

T: 0167 – 56 17 20
E: info@madri.nl

Kvk nr.: 20095765

Openingstijden

Ma t/m vr:     08.00 – 17.00 uur

Storingsdienst

Madri heeft een storingsdienst die beschikbaar is voor storingen aan uw cv-installatie. Hierdoor laat Madri u nooit in de kou staan. Wij zijn maandag t/m vrijdag tijdens werktijden bereikbaar via bovenstaande contactgegevens.

Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u buiten onze werktijden bellen naar ons storingsdienstnummer: 0167-564460.

“Hebt u vragen of zoekt u een oplossing voor een probleem? Neem dan meteen contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!”

Wim Bolluijt

medewerker kantoor

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri neemt van Kaam uit Roosendaal over

Madri install service bestaat dit jaar 28 jaar. Het bedrijf van Marc Adriaansen startte aanvankelijk in 1991 in Etten-Leur, maar verhuisde al vrij snel naar Steenbergen. Het bedrijf groeide uit tot een team van 25 vakmensen die hun diensten in de wijde regio verrichten.

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. U heeft daarbij de mogelijkheid om deze garantie met 5 jaar te verlengen.

Maak kennis met ons team