Goed onderhoud voor uw verwarmingstoestellen

Om een veilige en optimale werking van uw verwarmingstoestellen te garanderen is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Dit geldt zeker voor uw cv-ketel, geiser, gaskachel en mechanische ventilatie. Het onderhoud voorkomt onveilige situaties en verkleint de kans op storingen. Madri Install Service en haar monteurs zijn CO-gecertificeerd en daarmee is uw onderhoud in vakkundige handen. Ons advies is het onderhoud eens per twee jaar uit te voeren (afhankelijk van merk/type toestel).

Wij onderhouden meerdere soorten toestellen. Hieronder treft u een overzicht aan. U kunt direct voor een of meerdere soorten toestellen een onderhoudsabonnement afsluiten.

LET OP: Vanwege de huidige drukte kunnen wij de aanvangsbeurt voor nieuwe klanten zonder bestaand contract pas in het tweede kwartaal 2024 in onze planning opnemen. Hierna gaat het onderhoudsabonnement in. Uiteraard laten we u niet in de kou staan en helpen wij u bij storingen tegen de daarvoor geldende tarieven, als u de aanvraag voor een onderhoudsabonnement wel heeft ingediend maar er nog geen aanvangsbeurt heeft plaatsgevonden.

Onderhoud combi/cv-ketel

Onderhoud geiser/gasboiler

Onderhoud gaskachel

Onderhoud WTW-unit

Onderhoud ventilatiebox

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering, certificaatnummer K2264855 (afgegeven op 23-02-2023).