Zonne energie bij Madri

Voordelen van goede zonnepanelen: Wanneer u erover denkt om te investeren in zonnepanelen is het belangrijk om goed te letten op de volgende zaken:
•    De kosten van de voor u benodigde installatie
•    Het rendement van uw investering
•    De duurzaamheid van uw installatie

•    Ze leveren geld op door de besparing op uw energierekening
•    Ze zorgen voor een snelle terugverdientijd
•    U hebt vele jarenlang geen zorgen om uw installatie

Madri totaalinstallateur is als gecertificeerd installateur aangesloten bij Sunned. Dit is voor u de garantie van een betrouwbaar advies en – zeker zo belangrijk – een installatie waarop u kunt vertrouwen. En Madri heeft een uitstekende reputatie: al meer dan vijfentwintig jaar een vertrouwd installateur met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Sunned is een samenwerkingsverband van installatiebedrijven. Doelstelling van Sunned is het voor ieder aantrekkelijk maken van zonne-energie. Dat doet deze organisatie in eerste instantie door de productie van hoogwaardige zonnepanelen op Nederlandse bodem. Alle producten worden geproduceerd volgens strenge KIWA Normen. De zonnepanelen hebben 10 jaar productgarantie en krijgen 25 jaar lang vermogensgarantie.

Als Sunned-installateur zorgt Madri voor:
•    Een deskundig advies
•    Een scherpe en duidelijke offerte, inclusief weergave hoe de panelen op uw dak aangeboden zijn
•    De volledige installatie van uw zonnepanelen, inclusief aansluiting tot in uw meterkast
•    U kunt Sunnedpanelen zelfs financieren

Wilt u weten wat de installatie van zonnepanelen voor u aan kosten betekent? En hoeveel uw investering vervolgens opbrengt?

Neem vrijblijvend met ons contact op en laat u informeren.

 

“Geld verdienen met zonne-energie is voor vele huis eigenaren zeer goed mogelijk. Temeer omdat u de energie die u opwekt maar niet gebruikt, kunt leveren aan uw energiemaatschappij. Madri Totaalinstallateur helpt u aan de juiste installatie.”

Glenn Valster

Medewerker kantoor

Madri totaalinstallateur helpt u
geld verdienen met zonnepanelen.

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri Install Service is CO-gecertificeerd

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (certificaatnummer K2264855, afgegeven op 23-02-2023). Deze CO-certificering is verplicht door de nieuwe gasketelwet, die sinds 1 april 2023 van kracht is.  

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. U heeft daarbij de mogelijkheid om deze garantie met 5 jaar te verlengen.

Maak kennis met ons team