Madri Certificeringen

Madri Totaalinstallateur is aangesloten bij Techniek Nederland, Abel Installatie en InstallQ. Alle service monteurs zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (BRL-6000-25). Daarnaast zijn al onze monteurs minimaal VCA gecertificeerd en wordt materieel jaarlijks gekeurd. Doordat voldaan wordt aan de benodigde technische kwalificaties is Madri bevoegd om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren op het gebied van CV en Gas, Electra, Water, warmtepompen en Daken.

“Je hebt tegenwoordig veel te maken met allerlei procedures en certificeringen. Dat lijkt het werk in eerste instantie moeilijker te maken, maar het verhoogt wel de kwaliteit en betekent ook veiliger werken”

Mirelle Adriaansen

Financiële administratie

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri Install Service is CO-gecertificeerd

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (certificaatnummer K2264855, afgegeven op 23-02-2023). Deze CO-certificering is verplicht door de nieuwe gasketelwet, die sinds 1 april 2023 van kracht is.  

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. 

Maak kennis met ons team