Balieverkoop bij Madri

Onder het motto: “Kwaliteitsartikelen tegen bouwmarktprijzen” levert Madri via zijn balieverkoop aan ieder die loodgieters- en electra-artikelen nodig heeft. Dit is niet alleen prijstechnisch zeer interessant, de afnemer is verzekerd van topkwaliteit producten. Daarnaast is ruime expertise aanwezig voor eventueel gewenste advisering.

 

Actie balieverkoop

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 8.00 tot 17.00 uur.

Vragen over balieverkoop kunt u ook rechtstreeks stellen via balie@madri.nl

“Wij verkopen onder het motto ‘professionele kwaliteit tegen bouwmarktprijzen’. Dat dekt ook echt de lading: doordat we groot inkopen, kunnen we een hogere kwaliteit leveren tegen een lagere prijs. En als er deskundig advies nodig is, dan geven we dat met plezier”

Geert Franken

Logistiek medewerker

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri Install Service is CO-gecertificeerd

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (certificaatnummer K2264855, afgegeven op 23-02-2023). Deze CO-certificering is verplicht door de nieuwe gasketelwet, die sinds 1 april 2023 van kracht is.  

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. 

Maak kennis met ons team