Water- en rioleringsinstallaties bij Madri

Madri totaalinstallateur heeft ruime ervaring op met aanleg en onderhoud van water- en rioleringsinstallaties. Van rubberen ringetje tot compleet project, de hele range van voorkomende activiteiten is bij de installateurs van Madri in goede handen.

In gebouwen worden door de Madri installateurs alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden verricht. Daarbij vervangt waar mogelijk hoogwaardig kunststof het vroegere lood of koper. In woningen beslaan de werkzaamheden tot het eenvoudig repareren van lekkende kranen, tot de aanleg van complete badkamers. Bij storingen, lekkages of andere problemen aan uw water of rioleringsinstallatie is Madri snel ter plaatse en worden problemen adequaat opgelost.

Madri Totaalinstallateur is volledig gecertificeerd voor de complete aanleg van alle soorten water- en rioleringsinstallaties Wanneer het de aanleg van een nieuwe installatie betreft wordt deze nauwgezet voorbereid door ons bedrijfskantoor. Hierdoor is een hoogwaardige, efficiënte en kostenverantwoorde aanleg gegarandeerd. Bij storingen en calamiteiten bewijst het Madri-team zijn snelheid, vakbekwaamheid en flexibiliteit. Madri maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd en wordt de mogelijkheid van storingen tot een minimum beperkt.

“Mijn doel is om een installatie zo te maken dat deze vele jaren mee kan. Dat kost soms iets meer moeite en je moet secuur en degelijk werken. Maar als je een karwei afrondt met het gevoel dat het goed is, dan geeft mij dat het juiste gevoel

Ronald Minkman

Installatie monteur

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri Install Service is CO-gecertificeerd

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (certificaatnummer K2264855, afgegeven op 23-02-2023). Deze CO-certificering is verplicht door de nieuwe gasketelwet, die sinds 1 april 2023 van kracht is.  

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. 

Maak kennis met ons team