Dak- en zinkwerken bij Madri

Van oudsher is Madri specialist in de aanleg en het onderhoud van bitumineuze daken. De grote ervaring op dit terrein waarborgt een kostentechnisch aantrekkelijke aanleg. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk aspect. Ook op het gebied van onderhoud is Madri een uitstekende partner: flexibel, snel en prijstechnisch interessant. Bij calamiteiten bewijst Madri graag waar het bedrijf voor staat: een probleemoplosser die uw noodsituatie snel en efficiënt aanpakt.

Madri totaalinstallateur verricht ook alle voorkomende zinkwerken aan daken en goten. De voorbereidende werkzaamheden worden in de eigen zinkwerkplaats gedaan, waardoor het installeren een minimum aan tijd in beslag neemt. Ook dat is kostentechnisch interessant. In de werkplaats kunnen zinken goten tot een lengte van 6 meter uit een stuk worden voorbereid.

 

 

 

“Wanneer wij ons werk goed doen, dan gaat een dak jaren langer mee. Dat geldt natuurlijk ook voor goten. Wij hebben als bedrijf een uitstekende naam opgebouwd als het om kwaliteit gaat. Dat willen we graag zo houden

Gerard Botermans

Installatie monteur

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri neemt van Kaam uit Roosendaal over

Madri install service bestaat dit jaar 28 jaar. Het bedrijf van Marc Adriaansen startte aanvankelijk in 1991 in Etten-Leur, maar verhuisde al vrij snel naar Steenbergen. Het bedrijf groeide uit tot een team van 25 vakmensen die hun diensten in de wijde regio verrichten.

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. U heeft daarbij de mogelijkheid om deze garantie met 5 jaar te verlengen.

Maak kennis met ons team