Vacatures bij Madri

Bij Madri hebben wij momenteel de volgende vacatures (klik op de knop per vacature voor meer informatie):

Werken bij Madri

Madri Totaalinstallateur levert kennis, advies, vakmanschap en kwaliteit. Een lid van het Madri-team beschikt reeds over de benodigde kwaliteiten en vaardigheden en krijgt de ruimte om bekwaamheden verder te ontwikkelen. Belangrijk voor een Madri-medewerker is de juiste motivatie, ambitie en mentaliteit. Hij of zij is doordrongen van het belang van een uitstekende dienstverlening aan onze klant. De dienstverlening van Madri is onderverdeeld in vier groepen:
•    Onderhoud en storing aan gasverbrandingstoestellen door service monteurs
•    Electra werkzaamheden door elektromonteurs
•    W-installaties door installatiemonteurs
•    Balieverkoop

In het bedrijfspand van Madri worden voorbereidingen uitgevoerd voor alle werkzaamheden. Vanuit het ruim gesorteerde magazijn worden de Madri-installateurs bevoorraad. Hierdoor kan snel en efficiënt worden gereageerd op de vraag naar de benodigde onderdelen voor de projecten en onderhoudswerkzaamheden. Madri heeft ook een speciale verkoopbalie waar de magazijnartikelen voor derden beschikbaar zijn.

“Wij werken met een club van meer dan vijfentwintig enthousiaste collega’s. Er wordt hier stevig doorgewerkt met veel ambitie. Maar er is ook weleens tijd voor een lolletje. We kijken vaak met voldoening terug wanneer we een project keurig binnen de opdracht hebben afgerond”

Jos Bol

Installatie monteur

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri Install Service is CO-gecertificeerd

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (certificaatnummer K2264855, afgegeven op 23-02-2023). Deze CO-certificering is verplicht door de nieuwe gasketelwet, die sinds 1 april 2023 van kracht is.  

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. 

Maak kennis met ons team