Madri neemt Roosendaals installatiebedrijf over

STEENBERGEN – Madri install service bestaat dit jaar 28 jaar. Het bedrijf van Marc Adriaansen startte aanvankelijk in 1991 in Etten-Leur, maar verhuisde al vrij snel naar Steenbergen. Hier bouwde Madri een uitstekende naam op. Het bedrijf groeide uit tot een team van 25 vakmensen die hun diensten in de wijde regio verrichten. Madri nam recentelijk het Roosendaalse installatiebedrijf Van Kaam over.

“De werkwijze en mentaliteit van dit familiebedrijf, die in Roosendaal een goede reputatie heeft, sluit prima aan op onze manier van werken. Net als bij ons werd door Van Kaam, in de bijna 90 jaar dat het bedrijf bestaat, uitstekend vakwerk geleverd. Van Kaam genoot daardoor het vertrouwen van een vaste groep klanten. Die zullen zich bij ons eveneens vertrouwd voelen en verzekerd zijn van een uitstekende dienstverlening. Wij werken voor heel veel kleine maar ook grote klanten. Dat kunnen we door een uitgekiende manier van werken. Hierdoor maken we onze slogan ‘van kraanleertje tot volledig project’ waar. Met andere woorden we zijn sterk in kleinschalige particuliere werkzaamheden en ook in grootschalige projecten. Dat allemaal tegen een verantwoorde prijs”, zo licht Marc Adriaansen toe.

Brede dienstverlening
Hij wijst op het breed scala van diensten die Madri biedt. “Wij zijn er voor gas, water en riolering. Maar ook voor centrale verwarming en warmtepompen, elektra, alarm en zonnepanelen. Op al deze terreinen werken we heel efficiënt met vakbekwame en betrokken specialisten. De vaklieden van Van Kaam zijn bij ons in dienst gekomen, omdat we er van overtuigd zijn dat zij eenzelfde kwaliteit kunnen bieden”.

“Ik ben trots op ons bedrijf en het team waarmee Madri werkt. De mentaliteit, de motivatie en het vakmanschap waarmee wordt gewerkt zorgt voor dik tevreden klanten. De voldoening die dat geeft vind ik net zo belangrijk als het rendement van ons bedrijf

Marc Adriaansen

Eigenaar

Onze producten en diensten

CV & Gas

Electra

Water

Warmtepompen

Daken

Zonne Energie

 

Uitgelicht

Geld verdienen met zonnepanelen van Madri

Wij helpen u graag om zelf geld te verdienen met zonne energie. Madri is SUNNed solarteur en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u weten wat uw zonnewinst is? Omarm de zon in 3 stappen via de zonnewinstcalculator.

Madri Install Service is CO-gecertificeerd

Alle service monteurs van Madri Install Service zijn bevoegd voor werkzaamheden aan cv-ketels conform de CO-certificering (certificaatnummer K2264855, afgegeven op 23-02-2023). Deze CO-certificering is verplicht door de nieuwe gasketelwet, die sinds 1 april 2023 van kracht is.  

Tot maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels

Madri biedt via het Nefit Onderdelen Garantie Plan maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit ketels. U heeft daarbij de mogelijkheid om deze garantie met 5 jaar te verlengen.

Maak kennis met ons team