Zonnepanelen: vraag vrijblijvend info aan!

Dit is hét moment om te investeren in zonnepanelen. Wanneer u nu kiest voor zonnepanelen, vragen wij gratis de btw voor u terug! Haal het maximale uit de zon en laat u adviseren door Madri, de zonnepanelen specialist van West-Brabant en omgeving. Vraag nu vrijblijvend informatie en een prijsopgave aan.

U heeft al 10 zonnepanelen voor een eenmalige investering van slechts € 3.300* en wekt hiermee voldoende elektra op voor een gemiddeld gezinshuishouden. De terugverdientijd is daarbij zo’n 5 jaar. Daarna profiteert u nog vele jaren van uw eigen gratis zonnestroom: u krijgt namelijk 10 jaar productgarantie en maar liefst 25 jaar vermogensgarantie!

Vul hieronder uw gegevens, zodat wij contact met u kunnen opnemen (als u uw adres invult kan onze specialist alvast een eerste analyse opstellen):

Madri totaalinstallateur is als gecertificeerd installateur aangesloten bij Sunned. Wilt u meer weten over zonne-energie van Madri? Klik dan hier.

* Bovengenoemde prijs is een voorbeeldsituatie, is inclusief plaatsing en inclusief de teruggave van de btw. 

“Geld verdienen met zonne-energie is voor vele huis eigenaren zeer goed mogelijk. Temeer omdat u de energie die u opwekt maar niet gebruikt, kunt leveren aan uw energiemaatschappij. Madri Totaalinstallateur helpt u aan de juiste installatie.”

Glenn Valster

Madri Totaalinstallateur